USA tur och retur

Hej hej alla glada läsare!
 
Johan gästbloggar från ett annat favoritland i världen - USA! : )
 
Sitter just nu på O hare´ Int Airport och väntar på en flight som ska ta mig tillbaka till Stockholm. Hur hamnade jag då här. Jo - det ska ni veta att jag och Stina bokade denna resa med avfärd mitt under brinnande pandemi så den blev ju såklart flyttad som så mycket annat. Men nu gick det inte att ändra fler gånger så det slutade med att jag fick åka iväg själv. 
 
Här kommer en liten bildkavalkad från denna resa:
 
 
Det har varit kul att få upptäcka Chicago men inte i närheten av hur kul det hade varit om Stina varit med. Vi har alltid så galet roligt när vi är ute på city-trips och är lite jetlaggade : ) 
 
Det har blivit väldigt mycket promenerande, en del cykel och några barer : ) har försökt att äta "local-food" men det är ju inte så kul att sitta själv. Men om det är någonstans man ska vara själv så är det ju här i USA, här är det supervanligt att man glider in ensam, hoppar upp på en barstol, alla bra restauranger har barservering och beställer lite att käka och dricka : ) 
 
Måste dock säga att jag verkligen gillar det här landet, måste snart tillbaka och då med sällskap som gör upplevelsen än mer härlig : ) 
 
Nu längtar jag galet mycket efter min business stol :P - och mina älsklingar där hemma : )
 
 
Till top